Diensten opzeggen

Als je een dienst niet meer gebruikt, kun je een opzegging hiervoor indienen. Dit kan via het controlepaneel. Zorg er wel voor dat je de dienst opzegt vóórdat er een factuur wordt aangemaakt.

1. Klik in het menu 'Diensten' op 'Mijn services'
  2. Klik op de knop 'Bekijk details' bij de betreffende dienst
  3. Klik in het submenu op 'Beheer acties', gevolgd door 'Vraag opheffing aan'

Vervolgens kun je de reden van de opzegging doorgeven en het moment van de opzegging (direct of per einde periode). Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

LET OP: als je per ongeluk een verkeerde opzegging doorvoert, vragen wij je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Afhankelijk van het soort dienst dat is opgezegd, kan Dotpoint heractiveringskosten vragen in het geval dat de dienst toch weer moet worden geactiveerd, als deze reeds is behandeld.