DNS beheren van een domeinnaam

Bij iedere domeinnaam die u bij Dotpoint registreert, heeft u de mogelijkheid om de DNS-entries van het domein te beheren. Dit is geheel gratis en kan binnen de Billing Portal.

Het kan ook zijn dat u een webhostingpakket afneemt. In dit geval zijn de DNS-entries te beheren in het controlepaneel van het hostingpakket.

Domeinnaam zonder hostingpakket
Om DNS-entries te beheren van een domeinnaam zonder hostingpakket, logt u in op de Billing Portal. Vervolgens klikt u in het menu op 'Domeinen', gevolgd door 'DNS Manager'.

Domeinnaam met hostingpakket
Om DNS-entries te beheren van een domeinnaam met hostingpakket, logt u in op het controlepaneel behorende bij dit hostingpakket. Dit kan cPanel zijn, maar ook DirectAdmin. Vervolgens klikt u in het betreffende controlepaneel op 'DNS'.

Zijn deze opties niet beschikbaar, neem dan contact met ons op.